Response to Industry Comments 

August 31, 2001

  Listed below are comments from industry followed by the Government’s respond. 

1.
 Question:  Is it intended that the Beacon Simulator will drive one antenna?

Answer:  Yes.  The separate RF output monitor mentioned in the Statement of Work(Attachment J-1, Para. 2.2.2.4) is for monitoring the output of the beacon simulator, not for driving a second antenna.

2. 
Question:  What are the gain characteristics with respect to a Beacon antenna.

Answer:    The Beacon Simulator may be connected to any one of a number of antennas with different characteristics.  An external power amplifier will be used to amplify the signals from the beacon simulator to the antenna.  The Beacon Simulator power levels as described in the Statement of Work (Attachment J-1 of the RFP, Para. 2.2.2.4) are power levels measured at the Beacon Simulator RF output.

3.
Question:  Is it desired that simulator user interface will be at the Beacon level such that a user is able to specify beacon parameters and message content to each of the simulated beacons and then start the simulation?

Answer:  Yes.  The user interface will allow the setting of the Digital Message ID's and the setting of the RF parameters of each of the simulated beacons (up to 256).   The Statement of Work (Attachment J-1, Para. 2.2.1.2) outlines the minimum parameters that must be supported at the user interface for individual beacons.

