Response to Industry Comments 

September 14, 2001

  Listed below are comments from industry followed by the Government’s respond. 

Question 1.      In section H.05 of the solicitation, on page 21 of 71, paragraph (b)

describes the requirements for On-Site Preliminary Acceptance Testing. 

In that paragraph, there is a stated requirement for "a software confidence

of >99 percent throughout the last seven (7) days of the acceptance period (<5

seconds of down time)."  A 99% availability over a period of seven days

would allow up to 6048 seconds of down time; alternately, 5 seconds of

down time would correspond to 99.9992% availability.  Would you please

clarify what the requirement is for software availability during the test

period?

Answer 1.  The requirement is for less than 5 seconds downtime for the 7 day period. See Amendment 001, dated 9/14/01.

2.      In Attachment J-1, the Statement of Work, paragraph 2.8 on Reviews

identifies that there will be "one critical design review", but makes no

reference to a Preliminary Design Review.  However, paragraph 3.2.2

explicitly calls for a Preliminary Design Review and a Critical Design

Review.  Can you please confirm that the bidder is required to include

the conduct of both the PDR and the CDR in the pricing for this program?

Answer 2.  There will be a Preliminary Design Review located in the Washington, DC

Metropolitan area and a Critical Design Review located at the contractor's facility.

3.      In Attachment J-2, Contractor Key Personnel Qualifications, there

are two references to "the DAPS-II ... system".  Specifically, there is

a requirement for a computer systems analyst who "provides expertise in

the area of DAPS II applications software and systems."  Can you please

confirm that these references were intended for illustration, and not as

specific requirements for the personnel who may work on the beacon simulator

program which is the subject of this Solicitation?

Answer 3.  Delete Attachment J-2, see Amendment 001, dated 9/14/01.

